Доставка

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на https://ardi-sport.com.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани онлайн на обща стойност над 120 лв. до офис на Еконт и Спиди.

Вашата поръчка ще бъде изпратена до три работни дни. Ако по каквато и да е причина поръчката отнеме повече ще се свържем с Вас на предоставения телефон.

Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка.

Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.

Арди Спорт си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за онлайн магазина.

Доставка до посочен от Вас адрес, различен от офис на Еконт или Спиди, е според тарифата на куриерската фирма.

Преди изпращане на поръчаната стока, "Ardi Sport" има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

"Ardi Sport" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

В случаите, когато е уговорено предварително плащане, поръчката се изпраща 3-5 дни след получаване на плащането. Ако Потребителят иска поръчката му да пристигне преди определена дата, той изпраща запитване дали това е възможно.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства "Ardi Sport" си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на куриера) се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:

a) за служебен адрес – на лице с месторабота на адреса, като се отбелязва името на лицето, получило пратката;

b) за домашен адрес – на член на домакинството, като се отбелязва името на лицето, получило пратката.

При невъзможност за връчване на пратката, настъпила не по вина на "Ardi Sport" или куриера, лицето, извършващо доставката, се обажда на посочения от Потребителя телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера Потребителят може да получи доставката.

При невъзможност да се установи контакт с Потребителя, договорът за продажба от разстояние автоматично се разваля.

При извършване на международни доставки са приложими правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

"Ardi Sport" си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива