ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Потребителят трябва да заяви в писмена форма правото да се откаже от покупката, без да дължи неустойка и без да посочва причини за това, в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на продукта. Клиентите, регистрирани като юридически лица, нямат право да се откажат от поръчка. Отказът се отнася само за физически лица.

Транспортните разходи за връщане и замяна на продукти са за сметка на клиента, освен ако не е налице грешка или дефект. В случай на грешка от страна на "Ardi Sport", транспортните такси се поемат от последните.

Продуктите трябва да бъдат върнати в състоянието, в което са били доставени: оригинална опаковка, с всички аксесоари и етикети, неповредени и неносени, както и с придружаващия ги документ за продажба (касова бележка), чрез същата куриерската фирма.

Купувачът е длъжен да уведоми https://ardi-sport.com за намеренията си, и да върне продукта в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване. Заявките за връщане след изтичане на упоменатия срок няма да се взимат под внимание.

Запазваме правото си да откажем приемането на продукти, които не отговарят на условията за връщане, а именно: повредена или скъсана опаковка, следи от носене, следи от парфюм, надраскани повърхности, липса на етикети и аксесоари придружаващи продукта и т.н.

Възстановяването на сумата става само по банков път до 28 дни след като клиента предостави личната си банкова сметка.

Адрес за връщане на продукти:

Офис Спиди - гр.Хасково, ул. Христо Ботев №13, офис 160.

Офис Еконт - гр.Хасково, ул. Цар Освободител №41.

За всички жалби и оплаквания, при връщането на пратките към ardi-sport.com , за които считате, че ние сме отговорни, трябва да се свържете със съответния отдел. Можете да направите това на email: info@ardi-sport.com


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива