За нас

„Арди Спорт“ е с обновен онлайн магазин

За всички фенове на актуални, свежи и модерни спортни решения идва добрата новина – „Арди Спорт“ е с обновен  онлайн магазин.

След много години работа и познаване на пазар, пренасяме брандa  „Арди Спорт“ и във виртуалното пространство!

Чрез нова онлайн платформа ние ви предлагаме изключително богат асортимент от спортни артикули. Традиционно позната за нашите клиенти е богата гама от мъжка спортна екипировка, която вече сме допълнили с редица актуални предложения за дами и юноши.

Онлайн магазина предлага артикули от спортно-елегантен стил, предпочитан от всички възрастови групи. Ние предлагаме отлично съотношение между качество и цена на продуктите. В платформата се предлагат стоки от доказани Български производители - АРМИРА, АДЛЕРС и ДРИЙТЪН позиционирани на пазара над 30 години.

Не на последно място, изградихме онлайн платформата „Арди Спорт“  съобразно високите стандарти на най-модерните онлайн модни магазини. Тя осигурява на клиентите бърз и лесен достъп, удобно пазаруване.

А ние - екипът на „Арди Спорт“  с удоволствие обещаваме, че в нашето онлайн пространство ще можете да намерите винаги актуална информация за най-новото и най-атрактивното в света на модата.


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива